Svorkanett

Elektronisk eller papir

Elektronisk eller papir

Du kan få regningen fra S-Nett som elektronisk faktura eller som papirfaktura. Elektronisk betaling og kommunikasjon er langt enklere og mer effektivt både for oss og for deg. Og det som blir enklere, blir jo som kjent gjerne billigere også. Elektroniske løsninger gir deg like god kontroll over utgiftene som før – kanskje til og med litt bedre. Ved bruk av elektronisk faktura sparer du også miljøet pga. mindre bruk av papir og transport. Svorka oppfordrer derfor alle kunder til å benytte seg av våre elektroniske fakturaløsninger. Husk også at enkelte strømavtaler forutsetter bruk av elektronisk faktura.

eFaktura

En eFaktura kommer direkte til din nettbank, ferdig utfylt med beløp, KID og kontonummer, og alt du trenger å gjøre er å godkjenne betalingen før forfall. Alle fakturaer lagres i din nettbank, slik at du senere kan gå tilbake og se på tidligere fakturaer ved behov. eFaktura oppretter du enkelt i din nettbank.

For mer informasjon, se efaktura.no.

E-postfaktura

En epostfaktura sendes som pdf-fil direkte til din epostadresse. Du kan sjekke, lagre og/eller skrive ut fakturaen. Enkelt og effektivt, samtidig som du fortsatt har full kontroll på regningene dine. 
Husk at du må oppdatere din epostadresse ved endringer. 

Kontakt oss på telefon 71 65 91 00 eller pr. epost nettkunde@snett.no, så hjelper vi deg.

Avtalegiro

Både eFaktura og epostfaktura kan kombineres med avtalegiro. Med avtalegiro betaler banken regningen fra din valgte konto, og du slipper å huske forfallsdato. På den måten unngår du også purringer og eventuelle purregebyr. Avtalegiro oppretter du enkelt hos din bank.

For mer informasjon, se avtalegiro.no.

Papirfaktura

Dersom du ønsker det kan du fortsatt velge å motta faktura på papir. Husk at det tilkommer et fakturagebyr på kr 39,- inkl. mva. for hver tilsendt papirfaktura.