Spørsmål om faktura?

8. januar 2018
Spørsmål om faktura
Spørsmål om faktura? Vi hjelper deg gjerne.

Har du spørsmål om faktura? På våre hjemmesider kan du finne svar på det meste du lurer på angående fakturaen. Du er også velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 97 91 22 22 eller pr. epost.

Elektronisk eller papir

Du kan få regningen fra Svorka som elektronisk faktura eller som papirfaktura. Elektronisk betaling og kommunikasjon er langt enklere og mer effektivt både for oss og for deg. Og det som blir enklere, blir jo som kjent gjerne billigere også. Elektroniske løsninger gir deg like god kontroll over utgiftene som før – kanskje til og med litt bedre. Ved bruk av elektronisk faktura sparer du også miljøet pga. mindre bruk av papir og transport. Svorka oppfordrer derfor alle kunder til å benytte seg av våre elektroniske fakturaløsninger. Husk også at enkelte strømavtaler forutsetter bruk av elektronisk faktura.

Les mer om våre ulike fakturaløsninger her.

Betalingsutsettelse

Av og til kan man komme i en situasjon hvor man har behov for å be om betalingsutsettelse, og vi ønsker å være behjelpelige med dette så langt som mulig. Du kan søke om betalingsutsettelse på Min side, eller ved å kontakte oss.

For å søke om betalingsutsettelse må alle tidligere fakturaer fra oss være betalt. Husk å søke om betalingsutsettelse før forfallsdato. Vær også oppmerksom på at du må betale renter for det beløpet du utsetter å betale, og at renten blir belastet på neste faktura.

Du kan selvsagt dele opp regningen om du ønsker det, men hele summen må være betalt innen forfallsdato hvis ikke betalingsutsettelse er avtalt. Det er viktig at samme kidnummer oppgis på alle innbetalingene.

Fakturakopi

Min side kan du enkelt finne kopi av dine fakturaer for de tre siste årene.

Slik finner du fakturakopier:

  1. Logg inn på Min side.
  2. Velg «Fakturaoversikt» øverst til venstre i bildet – eller nederst på siden under fanen «Faktura».
  3. Klikk på den fakturaen du måtte ønske.

Du kan laste ned filen som pdf for å lese på skjerm, eller skrive ut en kopi.

Når du henter ut fakturakopi fra Min side er prisen for dette kr 0,-.

Ønsker du at kundeservice skal hente ut fakturakopi / fakturautskrift for deg er prisen kr 99,- (inkl. mva.) pr. kopi.

Kundeservice

Har du spørsmål om faktura? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.

Våre hyggelige kundebehandlere er klare til å hjelpe deg.

Kundeservice – Nett

Kundeservice – Strøm

Kundeservice – Bredbånd