Månedens spons: Todalen IL – Norgescup i randonee

21. februar 2018
Randonee

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I februar ønsker vi å ta en nærmere titt på en aktør med mange jern i ilden, Todalen IL, og deres kommende arrangement: Norgescup i randonee.

Todalen IL – Norgescup i randonee

Todalen har i mange år vært arena for et av arrangementene i Randonee-cupen i Norge, og Todalen IL har fått skryt for fremragende arrangement der mellom 30 og 40 frivillige deltar hvert år. Arrangementet i år går over to dager, med individuelt renn den 03. mars og vertikal den 04. mars.

Randonee er en relativt ny idrett i Norge, men den er stadig i vekst. I andre deler av Europa er idretten veletablert og mer utbredt enn for eksempel langrenn. Ordet randonee er fransk og betyr «å gå på fjelltur», og det er akkurat det idretten går ut på. Man går på ski opp på fjelltopper, for så å kjøre ned igjen. Idretten stammer fra militært patruljeløp, som var OL-øvelse allerede i 1928. Den gangen ble det gull til Norge. Det jobbes for at konkurranseformen igjen skal stå på OL-programmet.

Vi ønsker Todalen IL lykke til med arrangementet.

Program og øvrig info om arrangementet finner du her.

Svorka – en viktig sponsor lokalt

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. – For oss er det viktig å vise at vi tar et aktivt samfunnsansvar, og at vi gir noe tilbake til lokalsamfunnet, sier salgs- og markedssjef Janne Rangnes. Sponsormidlene deles ut to ganger årlig, med søknadsfrister 15. mars og 15. oktober. Ved utdelingene blir aktiviteter som kan trygge oppvekstvilkår for barn og unge prioritert.

Hvordan søke om sponsormidler for 2018?

Ønsker ditt lag eller forening å søke om sponsormidler for 2018? Send inn en velbegrunnet søknad med beskrivelse av tiltakets formål og økonomi via våre hjemmesider, og dere vil bli vurdert ved neste tildeling.

SØK HER 

Søkere må ha tilhørighet i Surnadal, Rindal eller Halsa.
For øvrige retningslinjer, se våre hjemmesider.

Foto: todalen.no