Månedens spons: Drømmesång

21. mars 2018
Drømmesång

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. For oss er det viktig å ta et aktivt samfunnsansvar, og gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi er stolte sponsorer, og vil derfor presentere et lag eller en forening som mottar støtte fra oss hver måned. I mars ønsker vi å ta en nærmere titt på forestillingen «Drømmesång», som du kan se på Surnadal Kulturhus 25. mars kl. 17.00.

Drømmesång – en revyforestilling av barn og unge

”Drømmesång” er en unik forestilling produsert av barn og ungdom i Surnadal. Publikum blir tatt med inn i en jentes drøm og jakten på å finne drømmens betydning. I møte med en drømmetyder blir de fortalt at de må ta veien opp til månen. På turen møter de flere personer fra lokalmiljøet i Surnadal, som Allan Troelsen, Lilly Gunn Nyheim og Jenny Klinge. I tillegg møter gjengen mange andre interessante skapninger på turen, og man blir kjent med karakterer som Postmann Fjert og Elias Pride. En fantasifull og spennende reise venter med andre ord publikum.

Forstillingen er kl. 17.00 den 25. mars, så her er det bare å kjøpe billetter og nyte en god forestilling.

BILLETTER

Svanhild Husby – primus motor

«Drømmesång» er en musikalsk barne- og ungdomsoppsetning med barn og unge i alderen 6-18 år, med Svanhild Husby som primus motor og drivkraft. Høsten 2017 var det oppstart for prosjektet, hvor aktørene selv har fått være med på hele prosessen, fra idé til skriving, instruksjon, regi på dans osv. Noen av barna vil danse, andre synge eller spille skuespill, og det vil være både scenearbeidere og sminkører i aksjon. En slik oppsetning har mange positive sider; de unge får bruke fantasien, de får utfordre mange sider av seg selv, de bygger selvtillit, og skaper et sterkt samhold seg imellom. 

Svorka – en viktig sponsor lokalt

Svorka bruker inntil en million kroner årlig på sponsing av lokale aktiviteter i Surnadal, Rindal og Halsa. – For oss er det viktig å vise at vi tar et aktivt samfunnsansvar, og at vi gir noe tilbake til lokalsamfunnet, sier salgs- og markedssjef Janne Rangnes. Sponsormidlene deles ut to ganger årlig, med søknadsfrister 15. mars og 15. oktober. Ved utdelingene blir aktiviteter som kan trygge oppvekstvilkår for barn og unge prioritert.

Hvordan søke om sponsormidler for 2018?

Ønsker ditt lag eller forening å søke om sponsormidler for 2018? Send inn en velbegrunnet søknad med beskrivelse av tiltakets formål og økonomi via våre hjemmesider, og dere vil bli vurdert ved neste tildeling.

SØK HER 

Søkere må ha tilhørighet i Surnadal, Rindal eller Halsa.
For øvrige retningslinjer, se våre hjemmesider.